Om oss | Städglädje i Eskilstuna

Grundades 1992


Städglädje i Eskilstuna AB, grundades 1992 och har sedan starten varit ett familjeägt företag där både familjemedlemmar och fantastiska kollegor har spelat en stor roll för företagets utveckling. Idag drivs företaget vidare i tredje generation där vårt mål är att hjälpa kunder och företag till en enklare och lugnare vardag.

Vi vet vilken fantastisk känsla det är att komma hem till ett nystädat hem efter en långarbetsdag. Eller att komma till sin arbetsplats där det är rent och man bara kan fokusera på sitt arbete. Vi vill att många fler ska få uppleva denna fantastiska känsla.

Vi har alltid haft vår bas i Eskilstuna, men stänger aldrig dörrarna för att ge oss ut på vägarna. Inget arbete är för litet eller för stort för oss!

Skattereduktion


Vi arbetar med rutavdrag. Det är en hushållsnära tjänst som innebär att du som kund bara behöver betala 50 procent utav den faktiska kostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Städglädje innan du får din faktura. Du som kund behöver alltså inte göra något, vi fixar det åt dig!

 

Vi fixar Rutavdraget åt dig!