Tjänster | Städglädje i Eskilstuna

Hemstädning


Drömmer du om att komma hem till ett skinande rent hem? Med hemstädning så slipper du stressen och pressen till ett skinande rent hem. Vi kommer hem till dig på önskad dag och tid och gör jobbet åt dig.

Kontorsstädning


Det spelar ingen roll om det gäller oljiga fabrikslokaler eller dammiga kontor. Inget jobb är för litet eller för stort, vi kommer till er och skapar en trevligare arbetsmiljö både för dig och dina kollegor.

Flyttstädning


Vi hjälper dig så att du spar tid och bekymmer och i stället kan lägga ännu mer utav din tid på ditt nya boende.

Visningsstädning


När det är dags för försäljning, så är det första intrycket som säger allt. Vi hjälper dig med att göra ert hem redo för visning. Vi garanterar dig ett rent och fint hem, som ger en hemtrevlig känsla.

Byggstädning


Vi utför all dess form av städning efter renovering och nybyggnation. Är ni företagare inom bygg, entreprenad eller måleri och behöver en städfirma för grov-, bygg-, eller slutstädning innan boende flyttar in?

Trappstädning


En välstädad trappuppgång ger ett positivt första intryck. Vi hjälper er med städningen så att det hela tiden hålls rent och snyggt och ger ett fräscht första intryck.

Golvvård


Vi går dagligen på golvet, vilket resulterar i slitage. Vi hjälper er med den dagliga skötseln utav ert golv så att det blir som nytt igen.

Fönsterputsning


Vem uppskattar inte att ha rena fönster hemma eller på arbetsplatsen. Vi putsar alla slags fönster både högt och lågt.

Uthyrning av maskiner


Vi har flertalet maskiner för uthyrning